top of page

Bemutatkozás

IMG_20201022_145916.jpg

Ha szereti a csendet, nyugalmat, szeret kirándulni és szereti a házias ételeket akkor jó helyen jár.

Mi ragadott meg minket Kisújbányán? Az a varázslat, amit nekünk nyújt: a természet közelsége, nyugalma, a méltóságos dombok és az erdő sajátos hangulata, AZ első Óbányára vezető túra, az egymásra mindig odafigyelő itt lakók kedvessége és nyugalma, amit a városi élet során szinte teljesen kiírtottak az emberekből. Itt átértékelődik az idő fogalma, itt a természet az úr. Ez a hely alázatot kér, de rengeteg szépséget ad cserébe.

 

2010 ben vásároltuk meg ezt a 120 éves házat, amit sok munkával, befektetéssel és gondossággal alakítottunk át. Mindvégig ügyeltünk arra, hogy a helyi építési hagyományokat figyelembe vegyük, mégis a mai kor igényeinek megfelelő kényelmes apartmanokat alakítsunk ki. Két különálló apartman áll kedves vendégeink rendelkezésére. Úgy érezzük sikerült megvalósítani elképzeléseinket, kialakítottunk egy kényelmes otthont és két apartmant A nagyobb apartman négy fős, a kisebb két fő befogadására alkalmas.

A vendégház egy domboldalon helyezkedik el, gyönyörű kilátással a falucska felújított templomára. A ház fekvéséből adódóan a vendégek szinte egész nap élvezhetik a napsütést.

Klumpás Vendégház

Érezze otthon magát nálunk...

Kisújbánya

bottom of page