Bemutatkozás

Néhány éve döntöttük el, hogy Kisújbányán fogunk letelepedni, itt szeretnénk eltölteni a hátralévő életünket. Már csak azt kellett kitalálni, mivel foglalkozunk majd. Hosszas ötletelgetés után a következőkre jutottunk: itt egy gyönyörű helyen fekvő település, amit sok turista látogat, akiknek viszont nincs lehetőségük az étkezésre, ha a hosszú túrázás közben megéheznének.

2010 júniusában vásároltuk meg a faluközpont egyik takaros házát, 2011 nyarára végeztünk a felújításával. Úgy érzem, sikerült megvalósítani elképzeléseinket, kialakítottunk egy kényelmes otthont, egy hangulatos apartmant, és egy kis büfét az éhes és szomjas vándoroknak.

Végül pedig, mi ragadott meg minket Kisújbányában? Az a varázslat, amit nekünk nyújt: a természet közelsége, nyugalma, a méltóságos dombok és az erdő sajátos hangulata; az első Óbányára vezető túra; az egymásra mindig odafigyelők és ráérők kedvessége, amit a rohanó városi életben szinte teljesen kiirtottak az emberekből. Itt átértékelődik az idő fogalma, a természet az úr. Ez a hely alázatot kér, de rengeteg szépséget ad cserébe.

Póczikné László Katalin - Póczik Zoltán

Klumpás Tanya

Érezze otthon magát nálunk...

Kisújbánya

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now